Selecteer een pagina

Hallo beste leden,

Met dit bericht starten we het nieuwe jaar van de coöperatie Ransdaal Voor Elkaar. We wensen jou als lid van onze dorpscoöperatie een heel goed jaar toe!

Momenteel zijn we al bezig met de voorbereiding van de Algemene Ledenvergadering. Die houden we op donderdag 14 maart om 19.30 uur in ’t Wouves (in het parochieblad stond per ongeluk een verkeerde datum).

Tijdens de Algemene Ledenvergadering verantwoorden we onze activiteiten van 2018 en we bespreken plannen voor 2019. De reden dat we dat pas in maart doen, is (behalve dat we in januari en februari nauwelijks terecht konden in ’t Wouves) het project ‘Ransdaal onder de pannen’. Voor dit project over de toekomst van het wonen in Ransdaal organiseert de projectgroep op 13 en 14 februari een bijeenkomst. De resultaten van die bijeenkomsten én het onderzoek van de gemeente presenteren we tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Op de agenda staan de beide projecten die momenteel lopen (Ransdaal onder de pannen en de herbestemming van het voetbalveld), we blikken alvast vooruit naar de ALV en we worden bijgepraat over de opening van de Ransdalerstraat in mei.

Er staat dus weer genoeg op het programma om ook dit jaar weer met elkaar te werken aan een mooie toekomst voor Ransdaal!

Tot ziens op 14 maart – 19.30 uur in ’t Wouves de grote zaal:
Algemene Ledenvergadering en resultaten bijeenkomsten februari

Namens de coöperatie Ransdaal Voor Elkaar

Bertille Soogelee en Karin Dormans