Selecteer een pagina

Beste leden van de coöperatie Ransdaal Voor Elkaar,

Allereerst wensen we jullie een gelukkig en gezond 2020! We hopen dat het voor jullie persoonlijk maar ook voor ons dorp een mooi jaar wordt.

Om te bespreken wat we dit jaar als coöperatie gaan doen én om te verantwoorden wat we afgelopen jaar hebben gedaan, sturen we jullie deze uitnodiging. Jullie zijn van harte welkom bij de Algemene Ledenvergadering van Ransdaal Voor Elkaar. Die houden we op 13 februari van 20.00 – 22.00 uur in ’t Wouves.

Klik hier voor het jaarverslag van het afgelopen jaar. De jaarrekening 2019 zal tijdens de vergadering worden besproken.

Wat we gaan bespreken:

  • Een terugblik op de projecten van het afgelopen jaar – (Opening Ransdalerstraat, bestemming Voetbalveld, Ransdaal onder de Pannen, Samenwerking met Land van Kalk, Natuur in en rond Ransdaal)
  • De financiële situatie
  • Vaststellen van de ledenbijdrage 2020
  • De stand van zaken rond de lopende projecten én de wensen van onze leden
  • De manier waarop de coöperatie wil samenwerken met andere partijen (gemeente, verengingen van Ransdaal, inwoners)
  • Rondvraag

Het voorlaatste agendapunt – samenwerking met andere partijen (gemeente, verengingen van Ransdaal, inwoners) vinden wij als coöperatie erg belangrijk.

We willen daarover graag uitgebreid in gesprek gaan met onze leden.

 

We hopen u te zien bij de Algemene Ledenvergadering en zouden het fijn vinden als u andere dorpsgenoten meebrengt! Uiteraard zorgen we voor een hapje en een drankje tijdens de gezellige pauze.

Met vriendelijke groet,

namens onze ledenraad
Bertille Soogelee en Karin Dormans