Selecteer een pagina

We zijn in gesprek met energiecoöperatie De Omslag uit Voerendaal die zich intensief bezighoudt met de materie rond de velden met zonnepanelen, iets wat op Ransdaal zeker impact zal hebben.

Energiecoöperatie de Omslag staat voor iedere inwoner van de gemeente Voerendaal klaar om te helpen bij het maken van een keuze voor het verminderen van energieverbruik. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee. Tot eind januari ligt het afwegingskader zonne-energie en windenergie ter inzage bij Gemeente Voerendaal. Inwoners kunnen zienswijzen indienen. Alle informatie is te vinden bij energiecoöperatie De Omslag.

 

Sinds 18 december 2020 ligt het Regionale Afwegingskader (RAK) voor Voerendaal op het gemeentehuis ter inzage voor een tijdsbestek van 6 weken.

Het door de Gemeente Voerendaal ter inzage gelegde RAK heeft als basis het door PALET ingegeven model. De basis voor deze documentatie is gelegd in oktober 2019, zie daarvoor ook onze  nieuwsbrief van 28-10-2019. In deze nieuwsbrief vind je ook de op dat moment gepubliceerde artikelen.

Regionaal afwegingskader Voerendaal Lees verder